Op weg naar Barrie via Huntsville
30 mei 2026 - Huntsville, Canada
Vandaag een kort verhaal omdat ik toch een beetje uit moet kijken met teveel typen voor mijn geopereerde rechterschouder. We zijn om 10.00 uur uitgecheckt in de Huntsville Inn en daarna gelijk doorgereden naar een thriftstore waar Henk wat singles in zeer oude, voor collectors heel interessante hoesjes heeft gekocht daarna door naar downtown Huntsville waar ook een platenzaak bezocht moest worden. Maar eerst lekkere koffie in “The nutty chocolatier” , een echte aanrader waar ze heerlijke koffie schenken en waar je een enorme keuze hebt aan chocola en gebakjes. Erbij ook een winkel bij met allerlei leuke hebbedingetjes maar ik heb me ingehouden. Buiten waaide het enorm en het was 13 graden dus zaten we binnen lekker warm. Henk ging daarna rechtstreeks naar de second hand platenzaak in Mainstreet en ik ging winkeltjes kijken.Daarna zijn we nog even naar het meer gelopen en langs “ de pub on the Docks “ , daar was nog niets veranderd sinds 3 jaar. Of het eten nog net zo lekker is zullen we nooit weten want het was tijd om te gaan rijden. We waren van plan om onderweg ergens te gaan picknicken als het zonnetje tenminste door zou komen. Uiteindelijk hebben we dat in Gravenhurst gedaan maar morgen hierover meer!

Geniet van al het moois....😘