Family time

27 mei 2026 - Ariss, Canada

Onze vlucht was heel erg goed . De 7 1/2 uur vlogen letterlijk voorbij en de verzorging aan boord was subliem. Precies op tijd arriveerden op Toronto airport. Daarna kostte het wat extra tijd om door alle controles te komen, maar even voor half 3 waren we bij de Car Rental. We mochten kiezen uit een rij van 8 auto's en besloten te gaan voor een witte chevrolet trax. Het viel ons op dat we onderweg naar Guelph heel veel middelvingers kregen van Canadeze bestuurders. We weten nu waarom: de Chevy heeft een Amerikaanse Licence plate! Rond 4 uur waren we bij Mike en Sharon en ook Amanda en Melissa hun dochters waren daar. We hadden het goede weer meegenomen uit Holland dus konden we lekker buiten zitten. Voor ons was het inmiddels 22.00 dus we waren uitgeput. Nadat we nog heerlijk gegeten hebben vertrokken we naar Amanda's huis in Fergus waar we de komende 2 weken mogen logeren. We hebben het uitgehouden tot 20.00 uur ( onze tijd 2 uur s'nachts ) maar toen gingen onze lichten uit. Wordt vervolgd!

1. Edward:
    27 mei 2026
    Wellicht een canadees vlaggetje op de auto?
  2. Tineke:
    27 mei 2026
    Wat een luxe onderkomen
    Goed zo Canada, fuck die Amerikaanse toeristen die jullie land willen inlijven😁